Cous Cous Clan

Cous Cous Habibi
Een foto van het meest geliefde recept van de Cous Cous Clan(CCC)

Bewuste joden, die als zodanig herkenbaar zijn, moeten zich realiseren dat er voor hen geen toekomst is in Nederland’, zegt Frits Bolkestein in De Pers, ‘vanwege het antisemitisme onder vooral Marokkaanse Nederlanders, die in aantal blijven toenemen.’ Ze daarom hun kinderen maar beter aanraden om te emigreren naar Amerika of Israël.

Bovenstaande opmerking van Bolkestein bracht nogal wat reuring maar ik moet hem voor een deel gelijk geven, althans emigreren naar Amerika likt mij niet raadzaam. Ik moet toegeven dat onversneden jodenhaat bij teveel medelanders met roots in Berberlonië voorkomt maar om de Cous Cous Clan te ontlopen zou ik niet naar het land gaan van de K(L)u Klux Klan verhuizen. De KKK is botweg een jodenhatende club gelijk de Cous Cous Clan. Ik denk eerder dat Bolkestein de knuppel in het hoenderhok gemept heeft en deed wat Wilders al tijden geleden heeft gedaan, Berbers bestempelen als virulente jodenhaters.
Toegegeven René Danen die het nou eenmaal moet hebben van jodenhaters maakte het in het verleden ook bont. Bij een demonstratie van de aanhang van de Cous Cous Clan georganiseerd door Danen en Co was een persoon die het lef had zijn mening te verkondigen dmv het dragen van een Israelische vlag en werd gelijk besprongen door jodenhaters. Het is hier te zien. Ipv de man te ontzetten probeerde Danen het filmen ervan onmogelijk te maken opdat de vrienden van René Danen en of de Cous Cous Clan vrolijk konden doorgaan met het hardhandig aanpakken van de man die liep met de vlag van Israel(wat als provocerend gezien wordt door de Cous Cous Clan). Danen is trouwens ook een bekende van Sison, de Pol Pot van de Filippijnen.
Mijn advies aan zelfbewuste Joden is om desnoods een plaatstalen keppel te dragen, schoeisel met stalen neuzen om flink om zich heen te schoppen en desnoods de Joodse Defensie Liga(JDL) wederom op te richten.
Hoewel hij verboden schijnt te zijn (in Israel) is de nood dermate groot dat het toch mogelijk moet zijn zich zelf te verdedigen en er bestaat hier ook al een AEL die bepaald niet vies was van antisemitisme.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: