Palestijnen van de Filippijnen

Hoort bij: Algemeen,Filippijnen/Israël


Klik op het plaatje voor de Filippijnse uitvoering van moslimterreur.

Op haar blog stelt Anja Vuilnisbelt het volgende over een walgelijke slachtpartij in Itamar waar het gezin Fogel met messteken werd vermoord het volgende :

Fayyad (van het Palestijnse Gezag op de Westoever) heeft de daad veroordeeld, en ook de verzetscomités op de Westoever die hun protest tegen de muur principieel geweldloos voeren hebben de moord veroordeeld. Het doden van kinderen is altijd een afschuwelijke misdaad. Tegelijk wijzen zij erop dat de aanval niet in een vacuüm plaatsvond. Niet alleen de dader is verantwoordelijk, ook de Israëlische regering die doorgaat met de bezetting, en de kolonisten de hand boven het hoofd houdt.

In wezen zegt Anja dus eigen schuld, dikke bult. Moet je als Israelier maar niet gaan wonen in een gebied dat toch judenfrei had moeten zijn en geeft en passant de regering van Israel de schuld.

Van de Palestijnen naar de Filippijnen toe geredeneerd in wezen het zelfde liedje. In december ging er in het beoogde moslimreservaat op het eiland Jolo een bom af in een kerk. Nogal logisch uiteraard, wie zet er nou een kerk in een moslimgebied, da’s smeken om bommen en granaten en wederom eigen schuld dikke bult.
De Jolocaust hebben die katholieken aan zich zelf te danken dus.
Gelijk de Palestijnen hebben de moslims van Jolo, morons moro’s geheten recht op het eiland en kafirs horen maar op te donderen. Nou ligt Jolo inderdaad in het gebied waar moslims wonen en ze kunnen wat de regering van de Filippijnen autonomie krijgen, een Filestina zullen wij maar zeggen. Dat die autonomie er maar niet komt is niet vanwege de regering maar omdat een rechter ooit stelde dat het daar met de rechten van minderheden slecht gesteld is. Klopt aardig als je een bom af laat gaan in een kerk. Hoewel dit met de methode Meulenbelt uiteraard goed te praten is.

Zijn er meer overeenkomsten?
De moslims/moro’s klagen steen en been over achterstelling en discriminatie en uiteraard geroofd land
In 1913 was 98 procent van de bevolking van Mindanao moslim. Inmiddels is dat percentage teruggebracht tot 30 procent. Niet alleen in Kauswagan, maar op heel Mindanao. Sanguila: ‘De geschiedenis herhaalt zich. De lokale onenigheden in Kauswagan en elders op de Filippijnen worden door de regering aangegrepen om een oorlog te beginnen tegen de MILF(Moro Islam. Lib. Front). Want president Estrada wil van Mindanao een Food Basket maken. Zodra de MILF uit de weg is geruimd, kunnen ze de vruchtbare grond rondom de MILF-kampen gebruiken om exportgewassen op te verbouwen, zoals cactus en asperges. Maar waar moeten wij dan van eten? We zullen veranderen van verbouwers van ons land in goedkope arbeidskrachten.
De moro’s zijn niet de orginele bewoners, dat waren Boeddhisten en Hindoes en last but not least de de Aeta. Al deze groepen zijn vrijwel afgeslacht omstreeks het jaar 1300 toen de moslims binnen vielen. De moro’s zijn dus morons met een kort lontje, nooit achtergesteld daar er relatief veel ontwikkelingsgeld uitgerekend naar die morons gaat. Veel gastarbeiders en migranten uit de Filippijnen zijn uiteraard geen moro maar werken voor hun geld, houden de hand niet op en geloven nog in Ora et Labora(bidden en werk) ipv Ora et Hezbollah.

Zijn er meer overeenkomsten?
Zoals U wellicht weet zijn die nobele palestijnse wilden in staat elkaar de hersens in te rammen en hebben een zeer kort lontje. De aanhang van Hamastan en Fatastina gaan graag op de vuist als ze even geen zin hebben in een ouderwetse pogrom.
In Filistina het zelfde laken een pak maar dan met christenmensen ipv joden. In Magindanao een provincie die deel uitmaakt van de Autonomous Region in Muslim Mindanao (ook wel ARMM genoemd) sloegen moslims elkaar de hersens in en kreeg de regering van de Filippijnen het verwijt van communistenleider en ex-priester Jalandoni dat de regering de uiteindelijke schuldige was. Jalandoni woont in Nederland en is in de Filippijnen in staat van beschuldiging gesteld van aanzetten tot moord en afpersing. Jalandoni is als marionet van Sison tot over zijn nek betrokken bij het NFS aka NeFiSo en wat Meulenbelt betreft is de circel weer rond.
Om nog even terug te komen op de slachtpartij op ook bekend als de Magindanao massacre, dit was een afrekening van de Amptan clan met de Mangudadatu clan(alle moslims).

Advertenties

3 Reacties to “Palestijnen van de Filippijnen”

 1. Pritt Says:

  Wat ben jij een grote mislukkeling.

  Groet,

  Pritt De Hoerenzoon

 2. multidifficulti Says:

  Uiteraard ben ik een grote mislukkeling..
  Ik heb die IP-Ban bij Geen Stijl toch niet niets?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: