Selectieve verontwaardiging

Zoals U ziet heeft de Heer Harry van Bommel zich intensief bezig gehouden met het ongeveer 64 jaar oude akkefietje in Rawagede, op zich niks mis mee maar ik heb wat van Bommel betreft de nodige scepcis. Uiteraard mag hij solidair zijn met de slachtoffers zelfs al is het eigenlijk 64 jaar geleden. Daar zit hem in wezen dan ook het probleem.

Toen ik van Bommel, die zichzelf andersglobalist durft te noemen, op de hoogte stelde van het feit dat eveneens andersglobalist Walden Bello ernstig bedreigd werd door de marxistische “vrienden” van de CPP/NDF/ILPS(1 Pol-Pot nat) schrok Harry zich te pletter. Mooi dacht ik toen, Harry gaat wat doen voor zijn mede-andersglobalisten die door Sison en Co als “counter- revolutionaries” nou eenmaal dood moeten. Ik vroeg Harry dan ook zijn mond ens open te doen, hij is per slot van rekening Andersglobalist en hun strijd onze strijd internalionale Solidariteit toch?

Welnu vergeet het maar! De bedreigingen(die trouwens nog steeds actueel zijn) waren volgen Bommelmans te oud. Maar Rawagede is een 64 jarig oud akkefietje en dan blijkt Bommelmans een pannenkoek. Het is uiteraard electoraal veel beter om het te hebben over die vuige Nederlanders van 64 jaar geleden dan de meer recente wandaden van linkse moordenaars.
Harry heeft wel beloofd dat wanneer de mensenrechten ter sprake zouden komen hij zijn mond open zal doen. De mensenrechten zijn al een paar keer ter sprake gekomen maar Harry leek meer op Willem de Zwijger dan een persoon die het dan eindelijk zou opnemen voor zijn mede-andersglobalisten.
Harry is een Socialistisch Populist en zeker geen Willem Tell.
Eerder een Willem you-never-can-Tell zodra het aankomt op het aanpakken van uitwassen binnen de Socialistische beweging.
Je zou er rechts van worden.

Advertenties

Eén reactie to “Selectieve verontwaardiging”

  1. De hypocriete houding van Trotskisten in NL « multidifficulti Says:

    […] zijn veel SAP-leden actief binnen de SP en is de SP dan ook bekend met de wandaden van het NDF maar doet er geen ruk mee. Dan hebben wij nog de (inter)nationaal socialisten ooit onder leiding van Rene Danen. Als U nu […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: