De hypocriete houding van Trotskisten in NL


Bron: International Viewpoint, produced under the auspices of the Fourth International
Inleiding
Het kan zijn dat de trouwe lezer van dit blogje uit zijn stoel rolt van verbazing, maar wees gerust ik ben geen Trotskist, niet links en heb zwaar de schurft aan alles wat met Marx te maken heeft.
Voor ik verder ga wil ik duidelijk stellen dat Trotsky niets meer en niet minder gewoonweg een oorlogsmisdadiger was die op bevel van Lenin een stelletje opstandige boerenzonen liet omleggen in Kronstadt om de revolutie maar te redden. De boerenzonen waren het niet eens met Lenin die al het graan en eten inpikte van de boeren om de revoltionairen te eten te geven en de boeren veroordeelde tot de hongersdood. Het is allemaal te lezen in de Opstand van Kronstadt in de wikipedia. Voor de Trotskisten/Marxisten uiteraard de wickedpedia. Zoals U ziet is er geen reden om een TOT(Trots op Trotsky) op te richten maar eerder een SOT(Schaamte Om Trotsky) en kunnen we Trotsky beter Schaamsky noemen.

Nadat Schaamsky ruzie kreeg met Jozef Stalin moest Schaamsky Rusland verlaten maar is later alsnog vermoord door Stalin naar mijn weten in Mexico. Een ordinaire ruzie tussen twee oorlogsmisdadigers dus.
Omdat Stalin Schaamsky omlegde geloven veel mislukte hemelbestormers dat Schaamsky dan toch beter was maar met Kronstadt in het achterhoofd weet een ieder weldenkend mens wel beter.

Schaamsky in de Filippijnen
In de Filippijnen zitten nog wat figuren die zich losmaakten van de CPP/NDF en hun gewapende tak de NPA en gingen vervolgens als aanhanger van Schaamsky door het leven. Ik heb het over de RPM-M, the Revolutionary Workers Party of Mindanao.
De communistenleider van de CPP/NDF (een maoist met de instelling van Stalin, het is 1 pol pot nat) was dan ook niet gecharmeerd van van enige concurentie binnen de linkse beweging en de CPP ging op jacht naar de aanhangers van Schaamsky.
The CPP cannot tolerate the development of a pluralist popular movement and political left in the Philippines. It seeks to impose, by force of arms if necessary, its own monopoly.
Bovenstaande bewering van de 4e internationale (aanhangers van Schaamsky) is helaas de keiharde waarheid.
Een aanhanger van Schaamsky ben ik niet maar moet de 4e internationale in dit geval volkomen gelijk geven.
Veel van de voormalige aanhang van de CPP/NDF later ILPS geheten hebben zich aangesloten bij de 4e internationale en sindsdien is de Filippijnen het land met de meeste leden die zich aansloten bij die 4e internationale. De 4e internationale is dus de internationale club van de aanhangers van Trotsky Schaamsky.
Dat die club zich bezorgt maakt over hun aanhang is dan ook te begrijpen.

Schaamsky in NL
In dit land hebben wij ook aanhang van Schaamsky ten eerste de Socialistische Arbeiderspartij (SAP) die in het verleden wel degelijk tekeer ging tegen de CPP/NDF. De SAP is later opgegaan in de SP en bestaat dus niet meer.Tegenwoordig zijn veel SAP-leden actief binnen de SP en is de SP dan ook bekend met de wandaden van het NDF maar doet er geen ruk mee.
Dan hebben wij nog de (inter)nationaal socialisten ooit onder leiding van Rene Danen.
Als U nu denkt dat de (inter)nationaal socialisten dan toch hun mede-aanhangers van Schaamsky in de Filippijnen zouden gaan helpen dan moet ik U helaas teleur stellen. Rene Danen is een vriend van de loopjongens van de CPP/NDF in Nederland, De meest in het oog springende huidige loopjongen van het NDF/CPP is ene Theo Droog(NFS) en laat dat net nou een vriend zijn van Rene Danen.
De vorige loopjongens van Sison’s NDF/CPP/ILPS waren de FGN die zich ook manifesteren op Tambuli waar Evert de Boer een belangrijke input heeft. Laat die Evert de Boer die ooit stelde dat Sison met zijn NDF geen terroristische organisatie zou zijn wederom een vriend zijn van Rene Danen. Verwacht van de (inter)nationaal socialisten dus niet dat ze hun broeders in de Filippijnen zouden helpen. Op steun van Krapuul hoeven de aanhangers van Schaamsky in de Filippijnen niet te wachten. Deze lieden zitten zo te zien stevig onder de plak van de (inter)nationaal socialisten.
Met uitzondering van de SAP is en blijft het een genante vertoning met die aanhangers van Schaamsky in NL.

Om bepaalde zaken nog even recht te zetten nog wat info van Carl Brendel.
René Danen is geen leider van de IS(Internationaal Socialisten). Officieel is hij op geen enkele manier bij de IS betrokken.
Feit is wel dat hij alle acties samen met de IS voert, en ook mensen van de IS activist zijn/waren bij Nederland Bekent Kleur. De IS vormen zijn grondtroepen, Danen slaat de bruggen met andere organisaties.
De IS wilden zich aansluiten bij de SP, maar deze partij weert de aanvoerders van de IS. Ze zitten wel in allerlei lokale afdelingen. Danen heeft nog geprobeerd voor hen een bruggenhoofd te bouwen in GL, maar dat is mislukt, en sindsdien proberen ze het weer meer bij de SP. Ook zij hebben een Internationale, de International Socialist Tendency.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: