zonde van het geld


Foto van Theo Droog (NFS en Noord Korea aanhanger)aangetroffen op Munting Nayon.

Foto van Theo Droog met Tiny Kox(SP), Theo was op bezoek bij Anja Meulenbelt om zich te beklagen over mensenrechten die geschonden zouden zijn door de regering van de Filippijnen, klik hier om die onzin te lezen er klopt geen ruk van maar Anja kun je alles wijs maken zolang het maar neerkomt op haatzaaien.

Logo van het NFS waar het complete bestuur de grote roerganger van Noord Korea de hemel inprijst.

Jan Beentjes bestuurslid van het NFS dus aanhanger van het regime in Noord Korea.

Terecht vragen mensen van vrijemedia waarom de NOS reporter Rop Zoutberg op kosten van de kijkers ingevlogen naar Spanje wordt om de spaanse communist De Benon, uitgebreid aan het woord te laten.
Bij vrijemedia stelt men onterecht dat De Benon de enige westerling in dienst van de Noord Koreanen zou zijn.
In dit land heeft men het NFS waar het godganse bestuur in dienst van de Noord Koreanen is.
De NOS had ook naar de Munting Nayon kunnen gaan, dit flutblaadje gerund door ene Eddie Flores en Orquidia Valenzuela is de spreekbuis van onder meer het NFS.
Eddie is de hofnar hoffotograaf van de maoistische moordenaar Sison die op zijn beurt ook een bewonderaar is van die mafketels uit Noord Korea.
Uiteraard had de NOS kunnen afreizen naar Anja Meulenbelt want die lust wel pap van het NFS, hoe dat met Anja en Noord Korea zit weet ik niet. Ik ben continue van haar site gedonderd als ik met lastige vragen op de proppen kwam maar de NOS zal Anja op zeker niet weigeren.
Waarom een reporter naar Spanje sturen om een Noord Korea freak te laten lullen terwijl het in NL ook kan.
Zonde van het geld, zonde van de tijd, verspilling van belastingsgeld.
Sambal bij?

Advertenties

2 Reacties to “zonde van het geld”

 1. vctleman Says:

  JIHADISTEN REKRUTERING IN DE NEDERLANDSE STEDEN!

  Dankzij slechte politiek, zijn de koran cursussen, internaten en moskee activiteiten explosief toegenomen in Nederland…Een toenemend aantal in Nederland wonende Moslims blijken in deze moskeen ideologische een religieuze training – studies te volgen wat leidt tot de huidige Jihadisme en export daarvan…Grote islamitische politieke manifestaties worden ook door de gemeenten gesubsidieerd, terwijl het ultieme doel van deze islamieten, de overheersing in Nederland nog altijd vaststaat!

  Gesubsidieerde Turks Arabisch Jihadisten hebben hun radicale ideeën niet verlaten maar juist verder uitgebreid. Nationaal islam is een nieuwe politieke fenomeen geworden tegen Nederland. Terwijl verraders van buitenhof proberen te vertellen dat ze een mooi beschaving aan het stichten zijn! Schaamteloze oude garde islamiseert zelf, bende sukkels vinden dat deze islamitische extremisten nobele doelen hebben? Welke mongool gelooft dit dan ooit? Er is geen islamitische beschaving of iets wat daar voor door zou kunnen gaan. En in plaats van te kijken naar de extremisten daar zouden we eens moeten kijken naar de extremisten hier. Dit islamitische doel wordt ook nagestreefd door de Timmerman’s vrienden van Saudi-Arabië en Qatar. Frans Timmermans maar smeken, kruipen en knielen voor de Saoedische financiers van deze bloeddorstige doodseskaders.
  De jihadistische islam en terrorisme in het algemeen werkt als een magneet op de enorme hoeveelheid moslims van deze planeet.

  De islam is een grotere bedreiging voor ons voortbestaan. Vooral omdat het aantal collaborateurs nu veel groter is dan toen en omdat we de vijfde colonne zelf hebben toegelaten. Het wordt hoog tijd om de strijd aan te gaan tegen de inteeltbarbaren en hun corrupte bondgenoten binnen de overheid.
  Moskeebouw en de Jihadistische activiteiten/rekrutering gaat gewoon door in Nederland.

  Moslims gebruiken moskeen en islamscholen als uitgangspunt…Het is opvallend dat er meer jongeren zich in kringen van de jihadistische moskeen begeven. Ideologische/politieke activiteiten, belastingontduiking, illegaal bankieren en zwartwerken lijkt in de moskee een alledaagse gang van zaken waaraan weinig tot geen aandacht wordt besteed. Nederlandse bestuurders steunen nog steeds deze gevaarlijke organisaties; ze denken dat deze moskeen kerken zijn!
  De islamitische verworvenheden zoals het bouwen van grote moskeen, het recht op Islamitische onderwijs, korancursussen, eigen TV schotels op de huizen, infiltratie met dubbele paspoort, het ongestraft aanschoppen tegen onze maatschappij en onze normen en waarden etc.. maken duidelijk dat het hier niet om een beperkte of tijdelijke fenomeen gaat!

  Het ultieme doel van deze islamieten is overheersing in Nederland!

  Dit islamitische doel wordt ook nagestreefd door de Timmerman’s vrienden van Saudi-Arabië en Qatar. Frans Timmermans maar smeken, kruipen en knielen voor de Saoedische financiers van deze bloeddorstige doodseskaders.
  Ratten met bommen.
  De bedoeling is om een grotere importantie toe te kennen aan de boodschappen die binnen de muren van die enorme moskeen worden uitgedragen. Moslims zien de moskee als de bewijs van de bezetting..Bezetting gaat gepaard met de lange minaretten van deze kazernes… Visualiteit is voor de islam heel belangrijk. Grote moskeeën, hoofddoeken dragen, iedereen moet het zien en aanvoelen: dit is een demografische oorlog. In de grote steden de meerderheid van de schoolgaande jeugd is van moslims afkomst. Elke Moslim sekte heeft eigen uniformen. Inmiddels vertegenwoordigd in Gemeenteraad, Provinciale Staten en 2e Kamer van ons eens zo mooie land rukken ze verder op en er is niemand, maar dan ook niemand die ze een strobreed in de weg legt. Vreemd nietwaar? Kunt u een islamitisch land noemen waar er ook maar 1 Nederlander een overheidsfunctie vervuld met een dubbele paspoort?
  Deze gegevens roepen het schrikbeeld op van een ontwikkeling die kan uitmonden in een verregaande bezetting van de grote steden in Nederland.

  Het islamo-nationalisme groeit gestaag en ook in Nederland zien we net als elders in het Westen een verdere radicalisering van grote groepen moslims, of ze nu van Marokkaanse of Turkse afkomst zijn.
  Grote meerderheid van de moslimorganisaties zijn georganiseerd op basis van etniciteit. Moskeeën bouw is weliswaar belangrijk voor de politiek islam die Nederland via immigratie en hoge geboortes van de geïndoctrineerde moslims wilt veroveren.

  Turken en Arabieren stichten een grote niet-Nederlandse Islamitische Gemeenschap die verbonden is met de Moslim landen. Deze organisaties worden door de autoriteiten van Islamitische landen uitgebreide fondsen voorzien om de radicale islam in Europa te verbreiden, ook onder de zich al enigszins aan de westerse cultuur aanpassende moslims en dit maakt hen niet meer “immigrant”. Miljarden liggen gereed om moskeeën te bouwen en de Koran en andere vrouwonderdrukkunde, haat zaaiende lectuur te verspreiden.

  Moskee staat nu boven de wet!

  En waar blijven de spoeddebatten van onze NL parlementariërs en ons NL kabinet over het islamgevaar? En waar blijft de EU nu. Durven ze weg te blijven kijken van het islam-gevaar (het spijt mij, maar het moslimgebeuren is component van het islam-gevaar of andersom). Of komt er eerst nog een debat over de kleur en oorringen van Zwarte Piet?

  Het wegkijken van de NL politici is stompzinnig een schande.
  Wereldvreemde moslimimporteurs van EU , die hoog verheven boven het volk, bevelen wat er goed is voor ons.
  Het wordt islamitische jihadisten steeds gemakkelijker gemaakt naar Europa te komen. 
  Terwijl in steeds meer landen de onvrede over en het verzet tegen de massale moslim immigratie groeit gaat de Europese Unie onverminderd door met het islamiseren van Europa.

  Terwijl Nederland zou zich goed moeten voorbereiden, de grenzen moeten sluiten en zich verdedigen tegen de vijandige politieke ideologie, gebeurt er het tegenovergestelde: met honderdduizenden stromen islamieten uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten binnen en de politiek is tegen de stopzetting van import massa Moslim die bron is van jihadistische oorlog!

  Onder de naam, “vrije verkeer personen” , komen nog meer moslimstrijders binnen!
  D66, PVDA, GL, CDA, VVD willen niet stoppen met de gratis bezorging van uitkeringen aan miljoenen Moslims en daardoor de groei vd Islam gaat gewoon door. Oude garde financiert zelf de doodseskaders :7 miljard naar de Moslim Broeders, honderden miljoenen naar de soennitische Jihadisten in Syrië, vliegtuigen boven Libië om El-Qaida een handje te helpen et cetera. Honderden miljoenen naar Afghaanse milities. Op deze manier zouden de problemen uit de thuislanden meeverhuizen!!

  Belgische en Nederlandse polderjihadlisten doen mee met het moorden en verkrachten in Irak.

  Op deze manier kan Jihadisten strijd ook in de Europese steden worden uitgevochten omdat hier tientallen miljoenen moslims wonen. Door de chaos zullen ook andere regio’s verder destabiliseren.

  Waren het maar werknemers die hier komen en daarna weer terug gaan. Feit is dat veel moslims zich op het politieke pad begeven en allerlei rechten misbruiken. islamitische instroom wordt in principe door de landverraders gestimuleerd…Collectieve krankzinnigheid van onze politici op allerlei gebied,maar dit is wel helemaal idioot!

  Om het desastreuze plaatje compleet te maken subsidiëren we het merendeel van achterblijvende moslims die alleen jihadisten produceren en is de 5e colonne in de grote steden bezig om zich het publieke domein toe te eigenen! we zijn loonslaven om de uitkeringen van deze moslimstrijders te betalen die nooit hebben bijgedragen aan de verzorgingsstaat, puur parasitisme. Met speciale dank aan de PvdA, GL, CDA, VVD en D66. Partijen die door hun jarenlang falend beleid Nederland tot de jihadisten exporteur van de wereld hebben gemaakt!
  Salafisten, moslimactivisten en Jihadisten.

  Midden-Oosten en Noord Afrika is momenteel het belangrijkste strijdtoneel van de Jihadisten en in nederland georganiseerde massa moslims hebben directe banden met deze strijd …

  Het ultieme doel van deze islamieten is overheersing, en ook in Nederland!

  Gesubsidieerde islamitische omroepen in Nederland met de dogmatiek staatspropaganda dient meer moslims te hersenspoelen en dit soort extremisten worden gebruikt om tegenstanders te intimideren en desnoods de mond te snoeren. Extremistische moskeeën in de grootsteden zijn moskeeën is in handen van de fundamentalistische islamitische bewegingen. de preken van moslim militanten/imams zijn doordrenkt van een diepgewortelde haat voor de westerse samenleving, bewondering voor de jihadisten en martelaarschap. In preken wordt gezegd dat nederlandse cultuur is bedoeld om het ‘satanische web’ te weven om jonge moslims op het verkeerde pad te brengen. 

  Er wordt gepland; er worden heel veel moslims getraind, vervolgens teruggestuurd naar Nederland om de islamitische verworvenheden zoals het bouwen van moskeen, Islamitische onderwijs en koran cursussen te bevorderen. Het plan dat al 50 jaar geleden de blauwdruk voor is gelegd, gedwongen massa-immigratie begint zich te ontvouwen. De Jihadisten die zich voordoen als idealisten merken dat ons land door puppets met vastgebonden handen geregeerd worden en ongehinderd naar hun homeland kunnen afreizen voor een gewapende strijd.
  Ze kunnen immers toch niet uitgezet worden, dit is dus slechts het begin!

  TV schotels op de nederlandse huizen, infiltratie met dubbele paspoort, het ongestraft aanschoppen tegen onze maatschappij en onze normen en waarden etc.. maken duidelijk dat het hier niet om een beperkt of tijdelijke fenomeen gaat!

  Het is onvoorstelbaar hoe er vals gesjoemeld en gedraaid wordt om zelfs koelbloedige jihadisten de hand boven het hoofd te houden. Er wordt zelfs op een valse manier geïnsinueerd dat het jihadisme een normale cultuur is. Moslim sektes hebben nu eigen uniformen. vrouwen lopen massal met hoofddoeken rond, dragen speciale islam uniformen. Alles volgens de letter. De meeste moslims zijn beinvloed door plaatselijke gebruiken, die volgens hen eruit geramd moeten worden. Elke moslim waar ook te wereld moet precies hetzelfde zijn. Allemaal als een soort robotjes van Allah. 
  Inmiddels vertegenwoordigd in Gemeenteraad, Provinciale Staten en 2e Kamer van ons eens zo mooie land rukken ze verder op en er is niemand, maar dan ook niemand die ze een strobreed in de weg legt. Vreemd nietwaar? Kunt u een islamitisch land noemen waar er ook maar 1 Nederlander een overheidsfunctie vervuld met een dubbele paspoort?

  Het gaat over de overheersing.

  islamitische predikers, jihadistische salafisten van de moskeen hebben allemaal 2 a’ 3 uitkeringen: 1 van Nederland, 2de van herkomstland en 3de van Saudi Arabie, Qatar, Iran etc… Voorop staat dat deze predikers, die geweld op een subtiele manier verheerlijken en financiële steun trachten te verwerven, worden door de Nederlandse overheid gesteund. Hierbij speelt de Nederlandse context een zeer gevaarlijke rol, zoals importeren nog meer moslims uit Turkije en Marokko en vervolgens hen hier financieren, opvoeden, onderhouden en nodige infrastructuur opbouwen in Nederland. Op deze manier versterken de jihadistische salafisten hun macht.
  Moslims noemen Nederlandse autoriteiten ” domme varkens” en rekruteren nieuwe jihadistische voorhoede. Op deze manier gaat de aanwas onder moslimjongeren door.

  Nederlandse politieke partijen en kerken moten uiteindelijk een keer stoppen met hun eigen ondergang: Zij streven op dit moment nog steeds naar een grote Islamitische gemeenschap in Nederland waardoor Immigratie, moskeebouw en explosieve groei van moslimpopulaties zich ongeremd door zullen zetten.

  Met Vriendelijke Groeten

  Victor Leman
  Florac Bosch

 2. florac Says:

  Het begin van de jihad

  Arabië verkeerde toen in het voorstadium van staat vorming. De samenleving van Arabieren was in de 6 de eeuw georganiseerd middels door zeer primitieve stamverbanden. De bevolking bestond bovenal uit nomaden.

  Er was het Byzantijnse Rijk in het westen, het Perzische Rijk in het oosten en in het zuiden waren er Arabische stammen. Toen moest er een nieuwe profeet en religie komen om deze rijken te bestrijden.De overloperij van bedoeïense huurlingen uit de keizerlijke legers zou trouwens een factor worden in de moslim-Arabische zege op deze rijken onder Mohammeds opvolgers. De mobiliteit was de sterkste punt van de barbarse rovers, verbonden met raids of rooftochten en stammenoorlogen. Dergelijke rooftochten behoorden altijd al tot het leven van de bedoeïenen, gericht op het stelen van dieren van een vijandige groep.

  Allah (abdallah, Abdullah!) is niét dezelfde god als die tot wie de gelovige Westerling zich richt als hij God aanroept.
  Islamitische religie, Politieke ideologie en militaire doctrine van die tijd…: Zeer achterlijke Mohammed heeft echter niet alleen de koran geopenbaard, maar heeft zichzelf en passant heilig weten te verklaren, wat er uiteindelijk toe leidde dat hij net zo onvoorwaardelijk moet worden vereerd als zijn biologische vader *ABDALLAH* Allah en de koran zelf. Dat uit zich onder andere in het dagelijks gebed, waar Mohammed ook in wordt aangeroepen en gegroet. Hoewel de islam zich expliciet keert tegen christenen die Jezus vereren als de zoon van god, is de mate waarin Mohammed in de islam wordt vereerd niet te onderscheidenen van de verering van Jezus in het christendom. In de islam zijn het leven en de uitspraken van de profeet sunna geworden, wat inhoudt dat een moslim zijn gedrag zo stipt mogelijk moet laten bepalen door het rolmodel dat Mohammed voor de moslim is.

  Allah, (afkorting van Abdallah), biologische vader van Mohammed, is een leider van de Arabische clans!. Vader Abdallah stierf een aantal weken voor zijn geboorte en zijn moeder stierf toen hij zes jaar was. Door de Arabieren Allah (god) genoemde Abdallah, biologische vader van Mohammed was gewoond geraakt tijdens een rooftocht en later overleden.(deze gebeurtenis is voor altijd geheimhouden!!!); Stamhoofd Abdallah (Allah) is overleden door de zware verwondingen tijdens een rooftocht gericht op het stelen van goederen van een andere stam!!!. Vervolgens werd Mohammed opgevoed door zijn grootvader van vaderskant Abd al-Mutallib, deze overleed toen Mohammed acht was. Mohammed’s clan was nog steeds de sterkste en het meest effectieve wapen was de rooftocht. Dit is een uitgelezen manier om een tegenstrever een hak te zetten. De landerijen van een vijand plunderen is de manier om hem in zijn voortbestaan te raken. Hij verliest de opbrengst van zijn land en moet zijn financiële reserve aanwenden om het hoofd boven water te houden. Als hij bovendien de aanval niet vergeldt, verliest hij zijn gezicht, waardoor zijn vazallen misschien overlopen, dit was de tactiek van de Mohammedse clan.
  Via een neppe religie werden de Arabieren in korte tijd veranderd van onderling verdeelde polytheïsten in spiritueel gedreven monotheïsten, voor wie het ware geloof alles betekende.
  De islam, van dictatuur ALLAH presenteert net zo’n complementaire vorm van schrikbewind en barmhartigheid. De volgende passage komt uit de soera Al Anfal (de buit, nr.8).

  Soera 8: 12 Toen uw Heer aan de engelen openbaarde: “Ik ben met u; versterkt de gelovigen. Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af.”
  13 Dit is, omdat zij zich tegen Allah en Zijn boodschapper hebben verzet. En wie tegen Allah en Zijn boodschapper strijdt, (wete) Allah is voorzeker streng in vergelding.
  14 Dat is (uw straf), ondergaat haar daarom en weet dat er voor de ongelovigen de straf van het Vuur is.

  Dat komt overheen met een uitspraak van Mohammed dat hij zijn zegevieringen te danken heeft aan zijn terreurbeleid (zie onder andere Sahih Bukhari, vol. 4, boek 52:220: ‘Ik heb mijn zegens te danken aan mijn terreur.’). Wie zich tegen Allah verzet, krijgt dus te maken met terreur en verschrikkingen. Maar na een reeks bedreigingen aan het adres van degenen die zich aan de strijd proberen te onttrekken en Allah en zijn dienaar niet trouw zijn, blijkt ook Allah genade te kennen:

  8:29 O, gij die gelooft, als gij Allah vreest zal Hij u een onderscheiding verlenen en uw tekortkomingen voor u bedekken en u vergeven; Allah is Heer van grote Genade.

  Wie Allahs gezag niet accepteert, sterft de marteldood. Wie hem vreest en zich aan hem onderwerpt, maakt kennis met zijn vergevingsgezindheid. Dit houdt wel in: de verplichting mee te strijden voor de jihad. De beloning zal dan een deel van de oorlogsbuit zijn, of in geval van sterven in de strijd, rechtstreekse toegang tot het paradijs, wat bijzonder goedkoop is voor de vertegenwoordigers van god, maar wat enorme rijkdom en macht oplevert als je het serieus aanpakt.

  JIHAD IS BEGONNEN..

  De oorlog tussen het Byzantijnse Rijk en Perzië kreeg al snel het karakter van een godsdienstoorlog. Bij de verovering van Kanaän (613) werden de joden als hulptroepen ingezet tegen de christenen, die destijds de meerderheid in dat gebied vormden. Naar verluidt werden 90.000 christenen omgebracht. Het werken met hulptroepen was een algemene praktijk in die tijd, ook bij de Romeinen. Het leger was ingedeeld naar regionale herkomst om de loyaliteit en het doorgeven van bevelen te vergemakkelijken. Op het slagveld kon dit leiden tot de vlucht van hele onderdelen, maar zolang de intensiteit van het vechten zich beperkte tot kleine confrontaties en plundering, waren hulptroepen een eenvoudige manier om de effectiviteit van een leger snel te vergroten. Betaling was geen probleem, de buit voorzag daarin.

  Er is geen enkele bron die aangeeft in welke goederen de koopman Mohammed handelde. In die tijd was vervoer over land veel duurder dan over zee en alleen geschikt voor luxegoederen. Van de karavaan die Mohammed bij Badr wilde overvallen is berekend dat de vrachtwaarde enkele miljoenen in huidige waarde bedroeg. De eerste gezellen van Mohammed waren koopmannen. Ali, de eerste moslim na Mohammed, was lid van een rijke handelsfamilie. Omar, Aboe Bekr, Uthman waren allemaal koopmannen. Deze mannen behoorden tot de selecte groep van eerste bekeerlingen, tot de tien die tijdens het leven al het paradijs kregen toegezegd. De andere zes waren arm, maar verkregen enorme rijkdommen zo gauw de veroveringen op gang kwamen.

  Deze handel is voor de Arabieren een uitweg uit het armoedige bestaan in de woestijn en biedt de kans op avontuur en rijkdom. Het is een oplossing die past bij hun leefwijze.

  Met Vriendelijke Groeten.

  Victor Leman, Florac Bosch, S. Leobergen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: