Hoe groen is groenlinks?


bron De naakte waarheid over Marijke Vos

Een citaat uit de naakte waarheid over Marijke Vos (tegenwoordig 1e kamerlid van de Groene Leugenaars).

Met dank aan de nijvere jongens van GeenStijl, blijkt dat het mens met medetrawanten een wijnboerderij bestiert om zich bacchanalen te veroorloven die ze anderen misgunt.

Wij ons groen en geel ergeren aan de ecotaksen zodat het ons financieel zwart voor ogen wordt, en deze groenrode troel er op los hobbyen met wijn, terwijl er mondiaal al meer wijn geproduceerd wordt dan de mens op kan.

En wie denkt dat wijn een milieuvriendelijk drankje is leeft nog in de tijd dat de druiven door ijverige novicen tot most vertrappeld werd.

Marijke Vos reist daarom regelmatig richting Zuid-Frankrijk, en naar bronnen mij meldden, niet per fiets. Niet dat in ons eigen land geen wijnbouw mogelijk is, maar linkse mensen vinden reizen altijd leuker dan kniezen in eigen land.

Hoe groen is Groenlinks?
Wat proza van Ad van Rooij (hogere veiligheidskunde en betrokken bij het Ecologisch Kennis Centrum te Sint Oedenrode).

In de ‘Twee Vandaag’-uitzending op 23 januari 2004 heeft Marijke Vos van Groen Links tegenover 16 miljoen Nederlanders verklaard dat die foutieve etikettering op de vaten bij haar niet bekend was. Dit terwijl ik al drie jaar geleden bij brief van 13 april 2001 alle 150 Tweede Kamerleden en alle 75 Eerste Kamerleden daarover heb geïnformeerd (zie de video van de uitzending op televisie op http://www.sdnl.nl/video/wolmanzouten-2.wmv ). Er zijn dus twee mogelijkheden, te weten:
1) of voorzitter mr. J. van Nieuwenhoven van de Tweede Kamer heeft mijn brief van 13 april 2001 voor alle 150 kamerleden, waaronder Marijke Vos van Groen Links, achtergehouden of
2) Marijke Vos is niet zo eerlijk als ik dacht en heeft hierover 16 miljoen Nederlanders bewust onjuist voorgelicht.
In beide gevallen hebben wij een politiek schandaal waarbij 16 miljoen Nederlanders eisen om hierover juist te worden voorgelicht. Het gaat namelijk om hun eigen gezondheid en dat van hun nageslacht. Van wat ik hierboven over Marijke Vos van Groen Links heb geschreven heb ik haar per e-mail al op 5 februari 2004 op de hoogte gebracht. Omdat zij weigert daarop te antwoorden heb ik haar in meerdere e-mails daarna gevraagd om daarop te reageren. Tot op heden zwijgt zij nog als het graf. Mocht ondanks dit artikel in Kleintje Muurkrant reactie daarop van Marijke Vos toch nog uitblijven, dan is voor mij duidelijk geworden dat “Groen Links” haar naam Groen heeft ontleend aan dit gifgroene hout en de gesubsidieerde gifgroene stroom die ermee wordt opgewekt.
Bron : Kleintje muurkrant
Mevr Vos had informatie maar deed er niets mee en toen de pleuris uitbrak speelde ze de verbaasde onschuld.

Dan ook nog eventjes de bouwfraude alwaar bovenstaande wederom van toepassing was, Mevr Vos had informatie maar deed er niets mee en toen de pleuris uitbrak speelde ze de verbaasde onschuld.
Zie De leugen regeert bij GL

En uiteraard en last but not least de Probo Koala
Onder verantwoordelijkheid van milieu-wethouder Marijke Vos verliet gifschip de Probo Koala de Amsterdamse haven. De groene, activistische achterban oordeelt opvallend mild over het optreden van het voormalige GroenLinks-kamerlid.
Bron De groene stilte rondom Marijke Vos
Hoe groen is Groenlinks?

Marijke Vos was trouwens ook aan het aksie voeren om de maoistische moordenaar vrij te pleiten van vervolging zie Forum richt aandacht op de deplorabele mensenrechten situatie in de Filippijnen.
Ook over deze scheve schaats die Vos bereed is een email naar haar gestuurd, zonder antwoord uiteraard.
Zal wel te veel eigen wijn gezopen hebben.

Advertenties

2 Reacties to “Hoe groen is groenlinks?”

 1. bilo Says:

  De psychose regeert bij Antoon.

 2. multidifficulti Says:

  Beste Bilo/Nabil

  Of ik psychotisch zou zijn of niet, zou alleen en alleen gesteld kunnen worden door iemand die daar over mag oordelen, een psychiater.
  Je kunt mij een boel wijsmaken maar Nabil is geen psychiater en ik dus geen psychotisch figuur.
  Je doet mij denken aan Ma(r)ximo die stelde dat ik aan de Lithium moet en dus mij diagnotiseerde als zijnde bipolair en volgens Nabil dus ook nog psychotisch.
  Nabil je maakt voornamelijk jezelf belachelijk. Ongeveer even absurd als je ouwe strijdmakker op Geenstijl, Abos of Ad Bos en volledig A.W.E. Bos geheten.
  Kun je in ieder geval nog uithuilen bij Abos, hij zit vermoedelijk op facebook, zoek eens bij awe bos of awebos.
  Ik heb geen praktijk als zielenknijper maar Abos kan je wellicht helpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: