De ruwe werkelijkheid betreffende massa immigratieDe laatste tijd begint men vanuit bijvoorbeeld vanuit de EU hard te kermen dat wij meer immigranten moeten opnemen omdat er nogal veel mensen last schijnen te hebben van de zogeheten arabische lente. Vreemd genoeg stellen dat soort figuren dat wij die immigranten nodig zouden hebben. We hebben een crisis, werkelozen bij de vleet en vanuit de PVDA spreekt men zelfs van het verdringen van arbeidersplaatsen door de enorme toeloop vanuit het oostblok. Zwaar tegenstrijdige zaken dus. Maar het kan uiteraard nog gekker. De immigratiefreaks stellen dat immigratiebeperking voorstellen uiterst rechts zou zijn, zeg maar Wilders zijn zin geven.
Nooit geweten dat de PVDA een onderdeel is van de PVV dus klopt er iets niet.
Inderdaad heeft de tsunamie van oostblokkers geleid tot verdringing van vaak laag geschoolde nederlandse arbeiders, parasieten zoals de Bijstandskoning uitgezonderd.
In de kassen kom je tegenwoordig geen nederlander meer tegen, Pools en andere talen uit het oostblok zijn daar tegenwoordig dominant. Mede omdat te veel landgenoten te belazerd zijn om het smerige werk te doen voor een laag salaris. Is er dan soelaas voor hoger geschoolde personen die een of andere zandbak met het nodige geweld willen ontvluchten? Nee in de conflictgebieden van de arabische lente is het opleidingsniveau laag en bovendien zijn goed opgeleide figuren, als ze er al zijn nodig voor de heropbouw van het land toch?
Maar het kan nog gekker, wat heet knettergek!

Enige jaren geleden was er hier een tekort aan verpleegsters en is een proef gedaan om enige verpleegsters uit de Filippijnen maximaal 2 jaar toe te laten en daarna moesten ze terug. Hadden het arabische verpleegsters geweest dan was er uiteraard niets aan de hand geweest. Hoewel dit soort figuren altijd klagen over te veel onbedekte huid, het niet willen omgaan met een patient van de andere sexe en noem maar op, je bent een racist als je deze aanwinst wil weigeren nietwaar. Zo racistisch als de linkse kerk nou eenmaal is wat betreft de Filippijnen geschiede het dat de verpleegsters uit de Filippijnen na 2 jaar moesten oprotten. We zouden een braindrain veroorzaken in de Filipijnen hoewel er daar ieder jaar een tsunamie van verpleegsters afstudeert.

De argumentatie dat we figuren uit arabische landen moeten opnemen omdat er burgeroorlogen aan het woeden zijn is potsierlijk. In de Filippijnen heeft men maar liefst twee burgeroorlogen, met jihadisten en van die godvergeten kutcommunisten. De laatste groep, die communisten uit de Filippijnen hebben er echt een zooitje van gemaakt zie de Digos massacre hoewel de moslims er ook een puinhoop van maken zie de Miguindanao massacre. Kortom waarom moeten wij arabieren op de vlucht vanwege hun interne twisten ruimhartig toelaten maar wel zeiken over verpleegsters uit de Filippijnen?
Nog gekker zit hem in het feit dat de PVDA uit België consequent altijd die godvergeten comunisten een handje boven het hand heeft gehouden, gelijk de linkse kerk in Nederland. Hiermee hebben bovenstaande figuren dus de werkdruk van de verpleegsters zwaar opgevoerd en dan durft notabene de PVDA uit Belgie over een braindrain wat verpleegsters uit de Filippijnen. Hadden die klootzakken uit Belgie en de linkse kerk in Nederland die godvergeten maoisten eens met de kloten in het bok gezet dan hadden de verpleegsters uit de Filippijnen een minder zware werkdruk gehad. Fuck de PVDA Belgie met die idioot van een Koen Hosteyn

Advertenties

Eén reactie to “De ruwe werkelijkheid betreffende massa immigratie”

  1. Rozmowy o polityce Says:

    Another good points. Keep up!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: